Programma       Muziek       Huur huisjes/kraampjes       Het evenement       De ijsbaan       Contact      
Foto's Oldenzaal in Kerstsfeer 2010 - Jan FlitsOp het Plechelmusplein zal dit jaar weer een overdekte ijsbaan worden opgebouwd. Schoolkinderen kunnen er overdag hun kunstjes vertonen waar s’ avond veelal bedrijven en instellingen de strijd aan gaan tijdens een competitie curlen. Gezelligheid ten top onder het genot van een pilsje, een beker warme chocolademelk of een ander opwarmertje.

Tijdens “Oldenzaal in Kerstsfeer” kan de jeugd zich op het ijs alleen vermaken, terwijl u rustig een rondje kunt maken over de kerstmarkt.

Tijden onder voorbehoud!: De schaatsbaan is zaterdag en zondag open en vrij toegankelijk van 10:00 tot 17:30

 

 

 

 

Schoolschaatsen

In de december maand zal er voor de bassischooljeugd, schoolschaatsen op het programma staan!

Dinner on Ice

Bent u geïnteresseerd in een uniek evenement of jaarafsluiting met uw team? Neem contact op met ons via info@ijsbaanoldenzaal.nl. We kijken graag met u naar de diverse mogelijkheden.

Curling competitie

Voor de deelenemende bedrijven/sponsoren zal er in de eerste twee weken een curlingcompetitie plaatsvinden met een spetterende finale! Schrijf je hier in!

Vrij schaatsen

Gedurende de hele maand december is er de mogelijkheid om te schaatsen op de ijsbaan. Er is een schaatsverhuur geplaatst in de overdekte ijsbaan.

Kijk voor meer informatie op www.ijsbaanoldenzaal.nl